Serviciul de Comunicaţii şi Tehnologii Informaţionale

 

 

Home   Staff   Documente   Analize trafic   Video over IP   Staţii virusate   Liste de discuţii   Knowledgebase   Contact

 
Knowledgebase
DCTI > DCTI > Knowledgebase

Nu se īncarcă nici o pagină web īn browser.

Solution
1. verificaţi mai īntāi daca aveţi conectat cablul in placa de reţea, şi la Network Connections vă apare starea "Connected" la Local Area Connection. Pentru probleme legate de conexiune, sunaţi la Tehnic - int.222.
2. īn cazul conexiunii wireless, dacă aţi apăsat butonul de activare a reţelei WiFi, aţi ales SSID-ul "wireless.usv.ro", apoi Connect şi aveţi status-ul "Connected" la Wireless LAN Connection. Daca semnalul wireless este slab (sub 2 liniute) mutati dispozitivul mobil intr-o zona cu semnal mai puternic.
3. dacă pc-ul sau laptop-ul nu a mai fost conectat īn reţeaua USV, iar la navigare īn browser apare un formular (accesibil doar din USV) cu cererea de acces la reţea, completaţi-l cu datele dv., apăsaţi Send, verificaţi informaţia, apăsaţi din nou Send şi sunaţi la Sysadmin - int.322. Īn aprox. 5 min. de la confirmarea telefonica, reporniţi calculatorul sau daţi "Repair" la conexiunea de reţea Lan.
4. dacă nu apare un formular de conectare, verificaţi dacă setările de proxy server din browser-ul dv. sunt corecte. Accesul la Internet din reţeaua USV se poate face fie direct (no proxy), fie cu ajutorul unui proxy server. Īn toate browser-ele, setarea de proxy o gasiţi īn meniu, de obicei la "Options.. -> Connection". Acesta trebuie sa fie: proxy.usv.ro, port 8080, sau fără proxy. Daca se īntāmplă ca accesul la Internet să nu meargă temporar prin proxy, puteţi īncerca fără, sau invers.
pronosticuri pariuri sportive online ponturi pariuri sportive pronosticuri pariuri online
 
Was this article helpful? yes / no
Article details
Article ID: 1
Category: Acces Internet
Date added: 2010-07-07 11:21:11
Views: 5321
Rating (Votes): Article rated 3.9/5.0 (39)

 
<< Go back

Powered by Help Desk Software HESK™

© Departamentul de Comunicaţii şi Tehnologii Informaţionale - Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava
Str. Universităţii, nr. 13, corp D, sala D207, 720 229 Suceava, Romania, tel: +40 230 522 978 ext. 222/277/322, e-mail: sysadmin[at]usv.ro

Vremea la USV

18.8°C
765.03mmHg
65%